In de nacht van donderdag op vrijdag zijn op de Watermolen in Noord-Scharwoude twee auto's uitgebrand. De auto's stond geparkeerd op een pleintje achter diverse woningen.

Volgens de politie is de brand ontstaan bij de Volkswagen Golf en daarna overgeslagen naar de Renault Twingo die er naast geparkeerd was. De auto er tegenover raakte ook beschadigd. Door de hitte is in ieder geval de kunststof bumper gesmolten.

Hoewel brandweer en politie snel ter plaatse waren kon toch niet voorkomen worden dat twee auto's uitbrandden.  Nog tijdens het blussen is de politie een buurt onderzoek gestart en werd van meerdere omwonenden een verklaring opgenomen.

Brandstichting word zeker niet uitgesloten, maar wat de precieze oorzaak van de brand is zal in de loop van vrijdag onderzocht worden. De politie heeft het gebied rond om de auto's daarom afgezet.
Pin It
Bekeken: 4927x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/