Het Heerhugowaards college erkent dat het lastig is voor jongeren om een betaalbare woning te vinden in de gemeente. Zij gaan dan ook akkoord met het plan van vastgoedbedrijf Edwin Groen om op de Stationsweg 1 een appartementencomplex voor werkende jongeren te realiseren.

Voor de ongeruste omwonenden, die veelal op hogere leeftijd zijn en bang zijn voor overlast, wordt nog een gesprek georganiseerd met de projectontwikkelaar. Op twee eerdere informatieavonden liepen de gemoederen hoog op, vooral omdat bleek dat het plan al vaststond. Het betreft een 'kruimelprocedure' waarmee het college zonder inspraakavonden kan beslissen over een aanvraag.

De doelgroep en het aantal appartementen staat nu vast. Het plan ligt vanaf vrijdag twee weken ter inzage. Er kunnen nog zienswijzen worden ingediend. Na 29 september zal de definitieve beslissing gemaakt worden.
Pin It
Bekeken: 7037x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/