Zaterdagavond werd de 38e editie van de Langedijker beddenrace gehouden. Het heeft maar weinig gescheeld of het evenement zou verdwijnen. Dat wilde SportEvents Langedijk niet laten gebeuren.

Zij namen drie jaar geleden het stokje over en wisten ervoor te zorgen dat het met de populariteit weer de goede kant uit ging. De voortuinen langs de route straten stroomden weer vol met toeschouwers en ook langs de hekken werd er, onder het genot van een hapje en een drankje, volop meegeleefd .

De duo's volgden ook dit jaar een loodzwaar parcours door Langedijk, en dat ging niet bij iedereen vlekkeloos. Een van de duo's crashte in de bocht van de Charlotte de Bourbonstraat. Uiteindelijk bleken Koen de Waard en Tom Bruin de meeste meters af te hebben gelegd.

Naast de deelnemers die voor de sportieve winst gaan zijn er ook deelnemers die geld in zamelen voor een goed doel. De goede doelen varieerden van behandelingen/onderzoek naar ALS en kanker, tot bestrijding van armoede onder kinderen.
Pin It
Bekeken: 4391x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/