Op donderdag 24 augustus wordt de tweejaarlijkse Veiligheidsmonitor uitgevoerd. Middels een steekproef worden inwoners bevraagd over criminaliteit, (gevoelens van) onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie. In Heerhugowaard zullen rond 1.500 bewoners gevraagd worden aan de Veiligheidsmonitor deel te nemen.

Het is belangrijk voor de gemeente om te weten wat inwoners van de veiligheid en leefbaarheid in hun wijk vinden. Doordat de cijfers te vergelijken met die van voorgaande jaren, zijn de effecten van het gemeentelijke veiligheidsbeleid zichtbaar en kan dit beleid, waar nodig,  verbeterd worden.

I&O Research doet de steekproef, waarbij anonimiteit gewaarborgd wordt. Deelnemers krijgen per post een uitnodiging voor de Veiligheidsmonitor. De resultaten worden in maart 2018 verwacht. De gemeente gebruikt deze bij het vormgeven en evalueren van haar veiligheidsbeleid en dringt er dan ook op aan dat iedere geselecteerde meewerkt aan het onderzoek.

Meer informatie op veiligheidsmonitor.nl.
Pin It
Bekeken: 3522x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/