De eisen van het OM voor de minderjarige inbrekers die Langedijk en omstreken teisterden sinds januari zijn bekend.

De jeugdbende bestaat uit 17-jarigen en vier ervan stonden deze week voor de kinderrechter. Omdat de zittingen besloten waren zijn de eisen nu pas duidelijk. De leiders van de bende, L. en M. D. kregen een eis van tien en twaalf maanden cel, waarvan zes voorwaardelijk. Ook moeten ze ieder 200 uur taakstraf uitvoeren, zo meldt het NHD.

M.M. Kreeg een eis van 18 maanden jeugddetentie, waarvan zes voorwaardelijk. Tegen de vierde man S.K. werd tien maanden geëist (waarvan vijf voorwaardelijk), en ook 200 uur werkstraf. Er liep tegen die laatste nog een eerdere veroordeling.

Ook is te lezen in de krant dat zij alle vier reclasseringstoezicht, meldingsplicht, contactverboden en begeleiding van jeugd-en gezinsbescherming krijgen. De heren worden dus nauwlettend in de gaten gehouden. Binnenkort verschijnen de overige drie kornuiten voor het hekje. De uitspraak volgt op 22 augustus.
Pin It
Bekeken: 5648x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/