De komende tijd controleert gemeente Langedijk de rolemmers met oranje deksels die voor leging langs de weg staan. Dat doen we voor een betere opbrengst. Vaak zit er te veel materiaal in dat er niet in thuis hoort.

Met de komst van de derde rolemmer is de opbrengst enorm gestegen. Deze rolemmer, met oranje deksel, is bedoeld voor klein huishoudelijk verpakkingsmateriaal dat gemaakt is van plastic of metaal en voor pakken van bijvoorbeeld zuivel of sap.

Klopt de inhoud van uw rolemmer, dan wordt deze als gebruikelijk geleegd. Is de inhoud niet in orde, dan voorzien wij uw rolemmer van een rode hanger met uitleg en laten wij de rolemmer vol staan.

De rolemmer met oranje deksel wordt één keer in de drie weken geleegd. Als uw rolemmer niet geleegd is, kunt u de rolemmer brengen naar de Milieustraat naast het gemeentehuis in Zuid-Scharwoude. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur  tot 14.00 uur.

Op www.gemeentelangedijk.nl  is de complete lijst met artikelen die thuishoren in de bak met oranje deksel te vinden.
Pin It
Bekeken: 4234x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/