Vrijdagmiddag heeft de politie op het Van Eedenplein in Heerhugowaard een hond uit een benauwde auto gehaald en meegenomen. Later hebben de eigenaren zich gemeld op het politiebureau, waar zij een bekeuring in ontvangst mochten nemen.

Een getuige meldde de politie dat er een hond zat in een geparkeerde Toyota Prius op het Van Eedenplein. Ondanks dat de zon niet scheen en er een raam op een kier stond, was het erg benauwd in de auto. De hond had het ook zichtbaar warm.

Agenten hebben zonder schade de auto kunnen openen. Op dat moment was de eigenaar van de auto niet bereikbaar, dus is de hond meegenomen naar het politiebureau. De hond zou door de dierenambulance opgehaald worden, maar voor die tijd hadden de baasjes zich al op het bureau gemeld.
Pin It
Bekeken: 4051x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/