Een automobiliste is zondagochtend in Heerhugowaard met auto en al het water in gereden. Waarom zij de macht over het stuur verloor is niet bekend, maar achteraf maakte zij in ieder geval een verwarde indruk.


De vrouw verloor op de Oosttangent, bij de rotonde met de Zuidwijkring, de controle over het stuur en belandde in de Oostertocht. Volgens een omstander knalde ze tegen een brugleuning, die meteen afbrak, voordat ze naar beneden viel het water in. Buurtbewoners die een klap hebben gehoord, schakelden vervolgens de hulpdiensten in. Agenten die gauw ter plaatse waren, sprongen meteen het water in om de vrouw uit haar auto en het water te halen.


De vrouw zei kinderen te hebben, maar gaf aan dat die niet bij haar in de auto zaten. Omdat ze een warrige indruk maakte, werd het zekere voor het onzekere genomen en zochten duikers in het water naar mogelijke drenkelingen maar er werd er niemand meer aangetroffen. De vrouw is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.


Pin It
Bekeken: 4502x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/