Alkmaar/Schoorl, 24 januari 2014. Deze week was er een rechtszitting tegen een man uit Schoorl waarvan de vriendin in 2011 uit de ouderlijk macht ontzet is. De verdachte is het er dusdanig mee oneens dat hij overgegaan is tot online scheldpartijen en bedreigingen richting de Inspectie Jeugdzorg en ook haar medewerkers. Hierbij worden ook privégegevens verspreid. Zij worden onder andere uitgemaakt voor leden van een pedofielennetwerk, dat zijn 8 en 14-jarige dochter wil inlijven.

Gevreesd wordt dat de smaad aan de medewerkers gaat kleven. Maar veel enger is nog dat de man uit Schoorl in het verleden daad bij woord heeft gevoegd. In 2008 is hij veroordeeld voor poging tot doodslag vanwege het iemand drie keer door het hoofd schieten. In het NHD is te lezen dat hij Hells Angels zou hebben benaderd om zijn missie kracht bij te zetten. De verdachte was niet op komen dagen bij de zitting waarvan de uitspraak 30 januari zal gegeven worden. Ondertussen wordt uitgezocht waar de grens ligt van vrijheid van meningsuiting, één van de factoren in de kwestie.

Pin It
Bekeken: 1158x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/