Broek op Langedijk, 12 december 2013. Op de drukke Uitvalsweg in Broek op Langedijk is vanavond even na 17:00 uur een jonge krantenbezorgster aangereden door een auto. Het meisje moest een krant afleveren op Dorpsstraat nummer 2, waarvan de brievenbus op de drukke Uitvalsweg staat. Het meisje was de weg overgestoken, had de krant afgeleverd en wilde weer terug tussen de auto's door terug oversteken. Toen ze nog voor een auto langs de verre weghelft  over wilde steken, was ze nog net snel genoeg voor de aanstormende auto. Helaas viel het meisje weer terug en werd alsnog geschept en opzij geslingerd. ze kwam hard op de weg terecht en raakte buiten bewustzijn. Het meisje is met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd, haar fiets door anderen weer thuis gebracht.

Tijdens het ongeval werd het verkeer door agenten over één rijbaan gestuurd. Dit bleek voor sommige bestuurders erg lastig is te begrijpen waardoor er regelmatig bijzondere/gevaarlijke situaties ontstonden.

20131212 krantenbezorgster geschept

20131212 krantenbezorgster geschept 1

Pin It
Bekeken: 1057x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/