Alkmaar, 11 december 2013. AZ behoort sinds woensdag tot de gezondste clubs van Nederland. De licentiecommissie van de KNVB promoveerde de Alkmaarders van categorie II naar categorie III. De financiële situatie van de clubs wordt door middel van een puntensysteem drie keer per jaar beoordeeld. Clubs worden per rapportagemoment op basis van het gescoorde puntenaantal in drie categorieën ingedeeld. De gezondste clubs komen in categorie III, de clubs die onder een bepaald aantal punten scoren komen in categorie I.

Directeur Algemene Zaken Toon Gebrands reageerde verheugd op het digitale thuis van AZ: "Dit is een heel mooi moment voor de club. We hadden na het vertrek van de curator ons plan klaarliggen om met de club in een nieuwe fase te komen. De fundamenten van het nieuwe AZ zijn de afgelopen jaren gelegd: de financiën zijn helemaal op orde en we verhuizen over twee jaar naar een nieuw trainingscomplex. Nu komen we in een fase dat we een spaarpotje kunnen gaan opbouwen."

Pin It
Bekeken: 1000x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/