Alkmaar, 11 december 2013. AZ is woensdag vertrokken naar Griekenland voor het duel met PAOK Saloniki. Dat doet de ploeg van coach Dick Advocaat met een uitgedunde, jeugdige selectie. Jeugdspelers Hoedt, Haye, Van Overeem en de 17-jarige Dabney dos Santos Souza krijgen, net als de spelers die normaal net buiten de boot vallen, een kans om zich te bewijzen. Elm, Martens, Johansson, Beerens, Viergever, Gouweleeuw, Ortiz en Henriksen blijven achter in Alkmaar. Ook PAOK Saloniki zal mogelijk in een andere opstelling spelen dan gebruikelijk. Zowel AZ als de Grieken zijn al geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League en spelen alleen nog voor plek 1 in poule L. De eerste plek geeft nog wel wat voordelen. Zo loot de nummer 1 van elke poule, aangevuld met de beste nummers 3 uit de Champions League, een nummer 2 van de andere poules en de slechtste nummers 3 uit de Champions League. Hierdoor is het mogelijk dat je een zwakkere tegenstander treft.

De vorige wedstrijd tussen AZ en PAOK Saloniki eindigde in een 1-1. AZ speelde die wedstrijd erg sterk en beloonde zichzelf pas in de 81e minuut met een doelpunt. Toch verspeelde de Alkmaarse formatie de zege nog door een tegentreffer te incasseren in blessuretijd. De Alkmaarders speelde al een keer eerder in het Toumba-Stadion in Thessaloníki, toen ging het met een 2-3 zege naar huis. Dat duel zal bij velen nog in geheugen staan, de fanatieke aanhang van de Grieken stak de tribune tijdens de wedstrijd in brand.

De andere wedstrijd in Poule L gaat tussen Maccabi Haifa uit Israël en Shakhter Karagandy uit Kazachstan. Beide ploegen zijn al uitgeschakeld voor de eindstrijd in de Europa League. Het duel tussen PAOK en AZ begint om 21:05 uur, wordt geleid door de Engelsman Michael Oliver en is live te zien op RTL 7.

Pin It
Bekeken: 923x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/