Alkmaar, 11 december 2013. Deze decembermaand is het wel héél voordelig shoppen in het centrum van Alkmaar. Een groot aantal winkels heeft de handen ineen geslagen. Via een Shopping Wall, een flyer en een advertentie in het Alkmaars Weekblad bieden zij een een veelvoud aan artikelen met korting aan. Ideaal voor wie op zoek is naar mooie kerstcadeaus. Elke zaterdag worden in de stad flyers uitgedeeld met actiecoupons erin. Ook kan men bij de Grote Kerk acties met een smartphone scannen.

Wie met z'n smartphone een actiecode op de zogenaamde 'Shopping Wall' scant, krijgt meteen een kortingscoupon in z'n beeldscherm waarvan heel eenvoudig een printscreen kan worden gemaakt. Op vertoon van deze printscreen wordt er korting gegeven bij de desbetreffende winkel. Daarvoor is wel de Alkmaar App nodig. Handig dus om die van tevoren al (gratis) te gedownloaden. In de app staat ook informatie over alle Alkmaarse winkels en horeca. Er is de mogelijkheid op merk te zoeken. 

Er zijn onder andere kortingsacties van A.C. De Boer, Mix Collection, Hatsoe, Queens, Theater De Vest, House of Villeroy en Boch, Dolly's Collection, Rollin en nog veel meer. De acties lopen nog tot en met 31 december. Kijk voor meer informatie op de Alkmaar App-facebook, de website Winkels Alkmaar of in de Alkmaar App zelf.

Pin It
Bekeken: 1009x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/