Alkmaar, 22 november 2013. Het Indian Summer Festival verandert na 13 jaar van eigenaar. Initiatiefnemer Marco Kuiper en zijn levenspartner Tamar van Duin dragen de aandelen van hun kindje, dat inmiddels allang volwassen is geworden, over aan het grote Duitse evenementenbureau FKP Scorpio. Marco vindt het mooi geweest. Hij was er medeverantwoordelijk voor dat het feest van 750 bezoekers uitgroeide tot meerdaags evenement met gemiddeld 15.000 bezoekers per dag, en van zelf alles uitvinden tot een geöliede machine. Al was dat wel met hulp van bijvoorbeeld ID&T. Kuiper heeft een nieuwe uitdaging gevonden in het omhoog tillen van cultureel centrum Life072.

Life072 groeit en Marco Kuiper zelf ziet een regionale culturele status wel zitten, had hij onlangs nog laten weten. Met zijn CV kan je zeker niet zeggen dat dit misschien wat te optimistisch is, waar overigens ook het Oktoberfest op staat. En hij wil nog groener. Met Indian Summer had hij al de Greener Festival Award gewonnen. Bij Life072 is met hem meteen raak. Hij verhuisde het Oktoberfest, en boekte Ilse deLange. Het feest was weer een succes en het concert was binnen vier weken, ruim van tevoren al uitverkocht. In maart komt de Jeugd van Tegenwoordig.

Pin It
Bekeken: 1584x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/