Heerhugowaard, 22 november 2013. Vanavond om 20:15 uur is het bij Cool Kunst en Cultuur Ladies Night. Gepresenteerd wordt de eerste voorstelling van de vierdelige serie Powervrouwen. 'Een revue van nu' is nieuwe, eigentijdse revue over powervrouwen van de makers van Zadelpijn en ander damesleed. In hilarische en soms pijnlijke sketches en mooie, soms ontroerende liedjes komen zaken aan de orde waar bijna elke vrouw in haar leven mee te maken krijgt: mannen, minnaars, carrière, kinderen, time-management, de overgang, schoonmoeders, valse vrouwen onder elkaar én de inhoud van een damestas. Wie de vierdelige serie boekt krijgt 20% korting. Op de Ladies Night worden powervrouwen in de watten gelegd. Er is een walking dinner voorafgaand aan de voorstelling. Laat je na afloop verwennen met een cocktail door de bartender, maak kans op een leuke prijs en ga naar huis met een goed gevulde goodie bag.

Zaterdag om 13:00 uur staan Ernst, Bobbie en de Rest op het podium met de Pimp de Sint Show. Sinterklaas is dit jaar een stuk hipper, zelfs helemaal 'bling bling', dankzij zijn persoonlijke assistent. Sinterklaas vindt het heerlijk, maar toch is er ook iets vreemds aan de hand met de Goedheiligman. Als Ernst en Bobbie er achterkomen wat er met de Sint gebeurd is, moeten ze alles op alles zetten om samen met alle jongens en meisjes uit de zaal Sinterklaas te redden.

Zondag om 11:30 uur is de beurt aan Emmy Verhey en Paul Komen. Emmy is één van Nederlands grootste violisten. Door haar professionaliteit en artistiek idealisme is zij al vijftig jaar een veelgevraagd soliste, ook over de grens. De diversiteit van haar repertoire is illustratief voor haar muzikale veelzijdigheid en technisch vakmanschap. Ze staat in een grote viooltraditie. Paul Komen is een internationaal gewild pianist.






Pin It
Bekeken: 1415x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/