Zondag vond de Alkmaarse voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker plaats. In totaal verzamelden 78 spelers zich bij het Sportcafé Alkmaar voor een potje Texas Hold'em. Er kon geen geld verdiend worden, maar wel directe plaatsing voor de finale, of een plekje in de halve finale. Het was Vincent Schram uit Alkmaar die uiteindelijk won, nadat hij heads-up Herman van der Kolk versloeg met pocket boeren.

Vincent plaatste zich direct voor de finale. Herman van der Kolk zal zich eerst opnieuw moeten bewijzen in de halve finales in juni, samen met Arne Meijer en Michael Soggin, die derde en vierde werden. Noud van Dijk, Annelies Davids en Simone Busé verdienden een Wild Card, waarvan je er twee nodig hebt voor deelname aan een halve finale.

Het NK Poker bestaat uit ongeveer 125 voorronden. Iedere winnaar plaatst zich direct voor de landelijke finale. De beste 5% van ieder veld gaat naar de halve finales en de beste 6% tot 10% krijgen een wildcard. Je kan aan zoveel voorronden mee doen als je wilt. Er wordt serieus gespeeld, ondanks dat er geen geld is te verdienen. Al is het wel zo dat er scouts op het NK rondlopen.

Pin It
Bekeken: 3826x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/