De officier van justitie eist tegen de 81-jarige Johan de V. een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden en reclasseringstoezicht wegens het bezit van kinderporno. Naast de eis wil de officier dat zijn computerapparatuur stelselmatig wordt gecontroleerd. In januari 2016 werden er films en foto's met sexuele handelingen aangetroffen bij de man van jongens tussen de negen en dertien jaar oud, zo meldt het NHD.

De verdachte betwist dat de jongens onder dwang handelden. Hij erkent wel dat hij zich aangetrokken voelt tot jongens in deze leeftijd, zo is te lezen in de krant. De rechtbank moest de bejaarde man erop wijzen dat de jongens wel degelijk slachtoffer zijn en dat kinderen dit niet op vrijwillige basis doen. De verdachte gaf aan nu geen sexuele behoefte meer te hebben gezien zijn hoge leeftijd.

In 2002 is de man ook al eens veroordeeld, ondanks behandeling kwamen er daarna ook nog meldingen binnen over de man, dit is te lezen in het NHD. In 2014 is er een melding gemaakt vanuit Amerika dat er een sexueel getinte afbeelding van een jongen was verstuurd aan De V. Het onderzoek kreeg toen geen prioriteit, er werd pas in januari 2016 een huiszoeking gedaan waardoor de man nu voor het hekje staat.

Pin It
Bekeken: 3152x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/