Alkmaar, 21 oktober 2013. Na 'Alkmaar Zingt!' is het zondag 3 november weer goed toeven in de Alkmaarse binnenstad. Het centrum wordt omgetoverd tot één groot danspodium voor 'Alkmaar Danst!'. In winkels, op straten en op pleinen wordt vanaf 13.30 uur gedanst. Dansscholen en dansgroepen uit Alkmaar en omgeving geven acte de présence. Artiance, Chakchouka, De Bruijn-Bonel, Dentro, Flamenco Con Gusto, Gaida, Flex, Kismet, Sizzling Salsa, Swing-Along en Young Colors laten de binnenstad bruisen met hun diverse dansstijlen, van flamenco tot volksdans, van klassiek tot breakdance en van jazz tot salsa. 

Om 16.00 uur is er een wervelende afsluiting van een Alkmaarse dansdag op het Canadaplein. Laat je verrassen door de verschillende dansen en dans lekker mee. Herkenbare en misschien onherkenbare melodieën. Dansdocent Daniëlla Lemmens van Artiance neemt je mee op dansavontuur. Iedereen mag meedoen! Speciaal voor Alkmaar Danst! organiseert Taqa Theater de Vest rondleidingen door het nieuwe theatergebouw. Kijk op op de Facebooksite van Culturele Zondagen Alkmaar voor het volledige programma van Alkmaar Danst! 

Culturele Zondagen wordt mogelijk gemaakt door Ondernemingsfonds Centrum Alkmaar, Theater De Vest, Artiance, Stedelijk Museum Alkmaar en de Bibliotheek Alkmaar .

Pin It
Bekeken: 1553x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/