Alkmaar, 21 oktober 2013. Donderdag 7 november 2013 om 19:30 uur speelt het nieuwe Rotterdamse gezelschap Maas theater en dans de voorstelling CASH in Theater De Vest. CASH is dé voorstelling voor jongeren over geld. Alles over geld en de kredietcrisis, verpakt in 1 uur snel-gemonteerd theater. Maas Theater: geld maakt niet gelukkig. Yeah right... Alsof je gelukkiger bent zonder geld. Wie droomt er niet van een grote erfenis, de loterij winnen of een geslaagde bankoverval? In een mix van een heistfilm à la Ocean's Eleven en uitdagend praattheater worden euro's, banken en de markt doorgelicht. We zijn dag in dag uit bezig met 'waar halen we het vandaan' en 'wat gaan we ermee doen?' Maar wat is dat geld precies? Waarom is een tientje waard wat het waard is? In CASH duik je samen met de acteurs in de wereld van het geld. Van een tientje naar de goudvoorraad, van vraag 'wat is genoeg' naar de marktwerking.

In de voorstelling speelt onder andere de Goede Tijden Slechte Tijden-acteur Sinan Eroglu. De regie is van Floris van Delft, wiens voorstellingen vaak op onder andere Lowlands en Oerol te zien zijn. Floris: "CASH laat je niet alleen op een persoonlijk niveau nadenken over waarom jij dingen iets waard vindt, maar koppelt dat ook aan wat ze daadwerkelijk waard zijn. Het is zowel een rollercoaster van informatie en spanning, waarin je drie keer over de kop gaat, als een uitdaging om door te denken."

Pin It
Bekeken: 1421x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/