Alkmaar, 8 oktober 2013. Vrouwen zijn nu eenmaal anders dan mannen en ondernemen dus ook anders. Dat is de filosofie achter Zij Onderneemt, het concept dat vier vrouwelijke ondernemers uit de regio Alkmaar hebben opgezet om andere ondernemende vrouwen te ondersteunen, adviseren en te inspireren. Het viertal werkt al langer als zelfstandig ondernemers en adviseurs en hebben elkaar leren kennen via social media en tijdens het flexwerken bij De TelefoonCentrale. Marketeer Natasha Ioppi. ,,We merkten daarbij hoe fijn het is om met andere vrouwen over het ondernemerschap te sparren."

Ieder heeft zijn eigen vakgebied; marketing, webdesign en social media, profilering en acquisitie, organisatie- en timemanagement. Via de door Wendy Beers ontwikkelde website kunnen vrouwen die starten of al ondernemend zijn zich inschrijven voor workshops, een advies- of brainstorm afspraak inplannen of een digitaal werkblad met praktische tips downloaden. De dames zijn ook fervente bloggers en social media gebruikers. Voor Stefanie Hoogland, ondernemer en auteur van het boek 'Geef jezelf een break, mama', is Zij Onderneemt een logisch vervolg op haar bedrijf Zij heeft Ambities. Ze richt zich op vrouwen die "En en en...". Moeder en partner willen zijn, een goede baan hebben, leuke dingen doen en misschien zelfs zich inzetten voor de maatschappij of een goed doel.

Zij Onderneemt heeft een kantoor in De TelefoonCentrale, het Alkmaarse centrum voor creatieve ondernemers. Natasha: "Voor ons een vanzelfsprekende plek. Het bruist hier gewoon!" Het gebouw biedt ook voldoende ruimte voor de workshops, trainingen en evenementen. "Daarnaast hebben wij ook elke maand een gratis Open Spreekuur waarbij iedereen zo naar binnen kan lopen met vragen of voor een praatje" vertelt Linda. Het Open Spreekuur is op elke eerste dinsdag van de maand (van 10 tot 12 uur) en valt samen met de Open Coffee Alkmaar, ook in DTC.

Pin It
Bekeken: 1449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/