Alkmaar, 7 oktober 2013. Accordeonvereniging Vita Nova houdt op vrijdag 1 november vanaf 19:00 uur en zaterdag 2 november vanaf 13:00 uur inlooprepetities in haar repetitieruimte in het Kerkelijk Centrum "De Blije Mare". Op vrijdagavond repeteren het A- en B-orkest, op zaterdag het seniorenorkest. Wie accordeon speelt of geïnteresseerd is in het samenspelen in de orkestverband wordt uitgenodigd langs te komen. Alle orkesten kunnen altijd aanvulling gebruiken, en de dirigenten André Elders en Jan Rol zullen graag uitleg geven over het spelen op de accordeon in orkestverband.

Zondag 15 december geeft het seniorenorkest van Vita Nova weer een koffieconcert, dit jaar met medewerking van de band Wotsup. Aanvang is 11.00 uur. Let op: dit jaar is het koffieconcert weer terug in Taqa Theater De Vest.
Vrijdag 17 januari geven het A-en B orkest een concert in het hotel de Rijpereilanden te de Rijp, aanvang 20.00 uur.
Het jaarlijks concert van Vita Nova is op 8 maart, ditmaal in het Kerkelijk Centrum "De Blije Mare", waar alle drie orkesten van Vita-Nova zullen optreden, aanvang 20.00 uur. Op deze datum begint ook het jubileumjaar, want dan bestaat de accordeonvereniging namelijk 65 jaar. Meer informatie op de website van Vita Nova.

Pin It
Bekeken: 1578x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/