Alkmaar, 5 oktober 2013. De theatervoorstelling 'Wel winnen hè! gaat over hoe ouders ervoor kunnen zorgen dat het goed gaat met hun kind in de sport en er optimaal plezier aan kan beleven. Deze voorstelling wordt op 31 oktober gespeeld in Theater De Vest en is speciaal voor ouders van sportieve jeugd. Allerlei aspecten komen aan bod, zoals wat te zeggen voor en tijdens een belangrijke wedstrijd en hoe je kind op te vangen na een teleurstellend resultaat. De theatervoorstelling wordt aangeboden door het ministerie van VWS, 42 sportbonden, NOC*NSF en gemeenten. Samen met alle mensen in de sport willen ze ervoor zorgen dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen, dat ze blijven sporten en iedereen optimaal plezier beleeft aan sport. Voor vrijwilligers in de sport is de afgelopen twee jaar met veel succes bijna 300 keer een vergelijkbare theatervoorstelling gespeeld.

'Wel winnen, hè! - versie ouders' is en nieuwe, humoristische voorstelling waarin Lisa en Bas gevolgd worden vanaf het ontbijt op zaterdagochtend tot en met het ontbijt op zondagmorgen. Hun drie kinderen spelen die dag ieder een wedstrijd: Sander (12 jaar) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop geregel en gedoe, waarbij Lisa en Bas ook nog graag willen dat hun kinderen goed presteren. Dus stress in de tent!

Kaartjes zijn te bestellen via de website van Wel winnen hè. De voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). De inloop is vanaf 19.30 uur. Een trailer is -hier- te zien.

Pin It
Bekeken: 1513x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/