Alkmaar, 4 oktober 2013. Podium De Sociëteit is een warme ontmoetingsplaats waar ruimte is gemaakt voor cultuur. Het idee om een podium te bieden voor akoestische muziek die de volle aandacht verdiend is zeer enthousiast ontvangen. En het heeft een boeiende programmering opgeleverd. Vanaf oktober t/m maart 2014 is er elke laatste zondagmiddag van de maand de mogelijkheid om te genieten van een uniek concert in de ambiance van een 'café chantant'. Deze opzet biedt dus zowel muzikanten als bezoekers de volledige ruimte om optimaal te kunnen spelen en genieten van de muziek in Podium de Sociëteit.

In de intieme setting - er is maximaal plaats voor 100 personen - is er komend seizoen een kwalitatief goed en creatief zeer interessant programma te zien en te horen. Van blues tot licht klassiek, eigenzinnig en ontroerend, alle optredens beloven zeer bijzonder te worden. Podium De Sociëteit opent haar deuren op de dagen van de concerten om 14.00 uur 's middags, de concerten beginnen om 14.45 uur. Entreekosten bedragen 10 euro per persoon per concert. Op www.podiumdesocieteit.nl, Facebook en Twitter is alle informatie te vinden die je zoekt over Podium De Sociëteit, het programma, hoe je kunt reserveren en de deelnemende muzikanten.

Programma Podium De Sociëteit 2013/2014:
27 oktober - JURA | Ruben Hoeke en Jan Blaauw
24 november - Dan Lazarescu | The Streem
29 december - Eva Auad
26 januari - Dear Friends Acoustic Concert | Erwin van Ligten en Sarah-Jane Wijdenbosch
23 februari - Jyoti & Maya
30 maart - BARRELHOUSE Blues & Boogie | Han van Dam en Tineke Schoemaker

Pin It
Bekeken: 1978x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/