Wie hoopte op of vreesde voor een mild Berenschot rapport met goede steunpunten voor een zelfstandig Langedijk kwam maandagavond bedrogen uit. Waar in een voorgaand rapport de Langedijker politiek een veeg uit de pan kreeg (teveel bezig met emotie in plaats van met inhoud) was het maandagavond de ambtelijke organisatie die kon rekenen op de nodige kritiek: er was een gebrek aan visie en er werd planloos gewerkt.

Het zorgde voor een bewogen avond op het gemeentehuis van Langedijk en toen uit de mond van één van de raadsleden ook nog de term "mismanagement" kwam en er twijfel werd opgeroepen over de representativiteit van de in het rapport gehanteerde cijfers, besloot het voltallige managementteam de openbare vergadering te verlaten. Het ging burgemeester Cornelisse duidelijk aan het hart, hij riep op om toch vooral voorzichtig te zijn met woordkeuze, omdat het allemaal gevoelig ligt. Ook haalde hij aan dat er veel bezuinigd is op het ambtelijk apparaat en dat er word gewerkt op de 'grens van wat mogelijk is'.

Desondanks werd de presentatie van het rapport voortgezet en kwamen er meer conclusies bovenwater; Langedijk heeft weinig invloed in de regio, is sterk afhankelijk van partners en heeft te weinig strategische slagkracht. Bovendien zijn er weinig mogelijkheden voor het ontwikkelen van een strategische visie, laat staan het realiseren van een dergelijke visie.

Pin It
Bekeken: 4798x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/