Jeroen Dijsselbloem komt tijdens zijn collegetour 'Dichtbij Dijsselbloem' op dinsdag 28 februari langs Inholland Alkmaar. Studenten en medewerkers kunnen de minister van Financiën en tevens voorzitter van de Eurogroep dan het hemd van het lijf te vragen over bijvoorbeeld zijn eigen carrière, politiek bedrijven en geldzaken. Voor wie niet bij Inholland Alkmaar studeert, geeft PvdA Alkmaar enkele kaarten weg.

In samenspraak met studenten is een programma ontstaan waarin sowieso de volgende onderwerpen aan bod zullen komen: de portemonnee van de Nederlander / de student, Europa (Griekenland, Brexit, euro, etc.), nationaal en internationaal populisme en duurzaamheid. Marcel Bamberg leidt het gesprek en zal als doorgewinterde presentator motieven bij uitspraken achterhalen en zorgen voor een interessante middag.

Meer over 'Dichtbij Dijsselbloem op inholland.nl/dichtbijdijsselbloem. Geïnteresseerde buitenstaanders kunnen zich melden bij afdelingsvoorzitter René Brouwer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Pin It
Bekeken: 4048x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/