De totale leegstand in gemeente Langedijk is min of meer gelijk gebleven, zo blijkt uit statistieken van het CBS. Het percentage ongebruikt oppervlak blijft rond 2%. Het landelijk gemiddelde ligt rond 6%.

Wanneer men kijkt naar de diverse categorieën zijn er wel wat schommelingen te zien wat betreft het percentage leegstaand oppervlak. Er was een stijging te zien bij kantoorpanden van 15 naar 18% en bij winkelruimten van 4 naar 6%. Daar tegenover staan een daling in ongebruikt industrieel oppervlak van 6 naar 5% en in ongebruikte maatschappelijke ruimte (inclusief logies) van 3 naar 0%.

Gemeente Alkmaar kende in 2016 een lichte daling van ongebruikt oppervlak. Voor kantoren daalde de leegstand van 15 naar 12%, voor winkels van 8 naar 7% en voor huizen van 2 naar 1%. Onder industrieel en maatschappelijk vastgoed, bleef de leegstand gelijk op respectievelijk 11 en 5%. De totale leegstand bleef rond de 5%.

Gemeente Heerhugowaard kende ook een lichte verbetering. Het percentage in leegstaand maatschappelijk vastgoed daalde van 5 naar 3%, in industriële panden daalde van 11 naar 10%, en in winkelruimten van 4 naar 3%. Er is wel een stijging van 13 naar 15% in ongebruikt kantooroppervlak.

Pin It
Bekeken: 2825x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/