Alkmaar, 9 juli 2013. Op 14 juli viert Stadsboerderij De Hout de jaarlijkse Bijendag met vele activiteiten tussen 11.00 en 16.00 uur. Bezoekers kunnen samen met een imker de bijenwereld verkennen en de huisgemaakte honing proeven of de daarvan gebakken honingwafels. Ze kunnen zelf kaarsen maken en de mogelijkheden ontdekken voor een eigen insectenhotel. Daarnaast kan men zich laten informeren over de nieuwe dierenlessen voor scholen van het MEC Alkmaar en de Bed en Breakfastservice voor alleenstaande bijtjes van de Stadsboerderij. Een dag plezier met dieren, de kabouterspeelplaats en een warme honingwafel. Limonade gratis! 

Na diverse jaren van activiteiten op de Stadsboerderij en losse natuurlessen op scholen komt het Mobiele Educatieve Centrum Alkmaar binnenkort met een nieuw programma voor 2013 / 2014. Speciaal voor scholen in Alkmaar en gericht op lessen over dieren op de kinderboerderij. Het MEC Alkmaar presenteert zich daarom tijdens de Bijendag op 14 juli op de Stadsboerderij. Het Mobiele Educatieve Centrum verzorgt sinds de oprichting in 2009 natuurlessen, educatieve activiteiten, workshops en dierenmiddagen op de Stadsboerderij, voor het basis- en voortgezet onderwijs voor BSO's en het verzorgingshuis. Ook zullen er voor volgend jaar meer woensdagmiddagactiviteiten gepland worden.

Pin It
Bekeken: 1381x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/