Alkmaar, Zuid-Scharwoude, Obdam, 4 juli 2013. In Alkmaar, Obdam en op twee adressen in Zuid-Scharwoude werden dinsdag hennepkwekerijen aangetroffen. In Alkmaar werden op de Stiermarkenweg op de zolder van een huis 90 planten ontdekt. De 52-jarige bewoner en de 47-jarige bewoonster werden aangehouden. In een bedrijfspand aan de Poel in Obdam werd op de begane grond en de eerste verdieping een hennepplantage aangetroffen met 1115 planten. De elektriciteitsmeter werd door Liander in beslag genomen omdat er sprake was van stroomdiefstal. Ook werd er illegaal gas en water betrokken. De gemeente gaat over tot bestuurlijke ontruiming van het pand. Dit betekent dat de kosten van de ontmanteling worden verhaald op de verdachte. 

In Zuid-Scharwoude werden op een zolder 80 potten aangetroffen waar geen planten meer in zaten. De 33-jarige bewoner werd aangehouden. Ook hier was sprake van diefstal van stroom en is de elektriciteitsmeter in beslag genomen. Op het tweede adres stonden in een kamer op de eerste verdieping 18 planten. Inmiddels zijn de plantages opgedoekt.

Pin It
Bekeken: 1249x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/