Alkmaar, 3 juli 2013. Op zaterdag 9 november 20.15 uur en zondag 10 november 14.30 uur staat Odeon weer op de planken van Theater de Vest. In de geheel vernieuwde grote zaal brengt het gezelschap de operette Boccaccio van Franz von Suppé voor het voetlicht. De kinderen van Jeugdtheater Cupido dragen hierin ook hun steentje bij.  Kaarten gekocht voor 1 augustus kosten € 21,50. Vanaf 4 september start de gewone kaartverkoop en kosten de kaarten € 24,50. AlkmaarPashouders krijgen dan € 2,- korting op vertoon van hun AlkmaarPas en met inlevering van ticket. Dit geldt overigens niet voor de voorverkoop.

'Boccaccio' speelt zich af in Florence in het jaar 1331. Dichter Boccaccio's grote liefde is Fiametta. Het lukt hem, als bedelaar vermomd, met haar te praten en haar zijn liefde te verklaren. Intussen plannen diverse mensen iets tegen Boccaccio, omdat zijn aanstootgevende verhalen vrouwen het hoofd op hol brengen. Ze zien echter prins Pietro, een groot fan van de dichter, voor hem aan, zodat de deze een flink pak slaag oploopt. Later wordt weer tegen Boccaccio samengespannen en weer wordt de verkeerde gepakt, ditmaal de afgezant van de hertog van Florence, die opdracht heeft Fiametta naar het hof te brengen. Fiametta blijkt de dochter van de hertog te zijn en hij wil haar uithuwelijken aan prins Pietro. Het ziet er niet goed uit voor de twee geliefden.

Voor meer informatie, ga naar de -website- van Odeon Operette.

Pin It
Bekeken: 1311x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/