Een ongeval op de N242 ter hoogte van de aansluiting met de N504 heeft donderdagochtend voor flinke schade en een forse file vanuit het noorden gezorgd. Het ging om een kop-staartbotsing waarbij vier auto's betrokken waren en drie auto's schade op liepen.

De bestuurder van een BMW moest fors in de remmen toen zijn voorganger plotseling afremde, de daarachter rijdende bestuurder van een Mercedes probeerde nog naar rechts uit te wijken maar raakte zowel de zijkant van de BMW als de vangrail.

De automobiliste die daar weer achter reed kon niet op tijd remmen en klapte vol op de BMW. Ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk heeft de veroorzaker van het ongeval niets gemerkt want die is niet gestopt. Omdat de rijstrook richting Heerhugowaard/Alkmaar volledig versperd was ontstond een flinke file.

Pin It
Bekeken: 3356x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/