Alkmaar, 14 juni 2013. De Jonge Democraten Noord-Holland Noord organiseren op donderdagavond voor het eerst een eigen evenement tijdens het Politiek Café in de Vestibule in Alkmaar. Centraal thema van de avond is 'Jongeren in de Politiek' en te gast zijn drie succesvolle jonge politici uit de regio. In het Politiek Café verklaren drie jonge politieke talenten hun enthousiasme, motivatie en ambitie voor de politiek. Daarnaast zullen zij in debat gaan met elkaar en het publiek over actuele thema's. Sprekers zijn Jelle Beemsterboer, 29 jaar en fractievoorzitter CDA Schagen, Sarangi Elavasaran, 19 jaar en raadslid CDA Schagen en Marco Olij, 22 jaar en wethouder D66 Oostzaan.

De regiocommissie Jonge Democraten Noord-Holland Noord is opgericht uit een groeiende behoefte om jonge, progressieve sociaal-liberalen meer te betrekken bij de lokale politiek.

Pin It
Bekeken: 1252x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/