Alkmaar, 14 juni 2013. Zomer op het Plein presenteert in samenwerking met Rabobank Alkmaar gratis toegankelijk theater voor kinderen van 3 tot 10 jaar op zaterdag 22 juni. Het Rabo Juniorplein maakt deel uit van Zomer op het Plein, georganiseerd door Theater De Vest op het Canadaplein. Deze kinderdag geeft ouders en kinderen de kans kennis te maken met de wereld van podiumkunsten. Ook andere instellingen aan het Cultuurplein doen mee: in het Stedelijk Museum kunnen kinderen deze dag meedoen aan de speurtocht 'Onderzoek Boek' en in de bibliotheek vindt de voorstelling 'Gezocht: konijn' plaats.

De Hoofdproductie van Rabo Juniorplein 2013 is de locatievoorstelling Scheet! van de PeerGroup. Het gaat over geur en over het willen uitzoeken van dingen, over CO2 en de opwarming van de aarde. De voorstelling start in de Plein Zaal van Theater De Vest. Daarna worden de kinderen met een bus naar een melkveehouderij in de Egmondermeer gebracht. 'Gezocht: konijn' voor kinderen van 3 jaar en ouder is te zien in de Bibliotheek. Drie politieagenten gaan op zoek naar een brutaal konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Er begint een achtervolging waarbij het konijn steeds ergens anders in de miniatuurstad verschijnt. Uiteindelijk blijkt de stad overgenomen door konijnen. Au! is een dansvoorstelling over pijn hebben en pijn doen. Over een kapotte knie en een bult op je kop. Over een gebroken hart, dat in duizend stukken op de grond ligt. Over een traan die over je wang rolt, omdat die ene gemenerik je weer eens heeft gepest. Wat doe je dan, hoe vind je troost en krabbel je weer overeind? De Spaanse Leandre bouwt zijn voorstellingen rond improvisaties met het publiek. Het programma van Rabo Juniorplein is te vinden op de -website-.

Pin It
Bekeken: 1425x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/