Alkmaar, 10 juni 2013. Bewegen is leuk, lekker en gezond. Maar niet iedereen weet welke mogelijkheden er zijn en waar en hoe men dit kan beoefenen. WellVit organiseert in het kader van Alkmaar Actief van donderdag 13 juni tot en met zaterdag 15 juni het evenement "Heel Alkmaar Actief". Dit vindt plaats op het parkeerterrein bij de Albert Heijn XL van 11.00 tot 17.00 uur. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud, zoals het testen van je leeftijd, iPONG, sportdemonstraties en voedingsadvies. Ook komt op vrijdag Duco Bauwens langs, bekend van het tv-programma "Heel Nederland in Beweging". Ook kan met de Waterrower proberen, of de spinning bus bewonderen. Voor kinderen is er een springkussen.

De gemeente Alkmaar vindt het belangrijk om haar inwoners te ondersteunen bij een gezonde leefstijl en wordt daarin bij dit evenement gesteund door Albert Heijn XL. Sportwethouder De Baat (VVD): "Een gezonde leefstijl is in eerste instantie de verantwoordelijkheid van de mensen zelf, maar een steuntje in de rug kan iedereen wel gebruiken. Dus kom inspiratie opdoen over de verschillende sporten en laat je adviseren over wat voor jou geschikt is!"

Pin It
Bekeken: 1302x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/