Alkmaar, 10 juni 2013. Bakreizen uit Alkmaar doet goede zaken. Ondanks de crisis is het bedrijf in staat om collega-bedrijf Beentjes en De Bruyn uit Heemskerk over te nemen. Het gaat slecht met de touringcarbedrijven in Nederland, maar Bakreizen weet zich staande te houden, al ziet het wel een verschuiving in het klantenbestand. Het is voor het eerst dat het Alkmaarse bedrijf een overname heeft gedaan. Door de overname mag Bak Reizen de naam Beentjes en De Bruyn een jaar lang gebruiken. Ook nemen ze vijf touringcarbussen over. De overige vijftien van het Heemskerkse bedrijf zijn verhuurd aan een maatschappij in Friesland.

Beentjes en De Bruyn stemde in met de overname doordat ze in de huidige markt het erg lastig hebben. Ook heeft de huidige oudere eigenaar geen opvolger gevonden voor het bedrijf. Bakreizen kent deze problemen niet. Er is dan wel een crisis maar de zaken lopen goed. Zo is de omzet de afgelopen drie jaar zelfs verdubbeld naar zo'n vijf miljoen euro per jaar en heeft het inmiddels zo'n dertig bussen in bezit. Toch is er een verschuiving te zien van de het klantenbestand. Sinds de slechte economische tijden zijn aangebroken, zeggen de vaste klanten contracten op maar tegelijkertijd neemt het aantal losse opdrachten toe.

Pin It
Bekeken: 2579x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/