Alkmaar, 8 juni 2013. Het programma van theaterfestival Karavaan 2013 is bekend, en de kaartverkoop via de website is gestart. Ook dit jaar is het in de zomer weer genieten van verrassend, ontroerend en grappig locatietheater en straattheateracts. Van 11 tot en met 28 juli reist Karavaan langs de Noordhollandse kust. Karavaan start met een Kick-off op 10 juli in Schagen voorstelling Schraapzucht van theatergroep Tuig, met een waanzinnig bouwwerk en prachtige muziek. Daarna reist zij door naar Zandvoort aan Zee, Hoorn aan Zee en Egmond aan Zee. Daar vormen ze dé zomerse ontmoetingsplek en het bruisende hart van Karavaan. Het theaterfestival komt ook langs in Alkmaar en Bergen. 

Samen met Zomer op het Plein in Alkmaar co-produceert Karavaan de mobiele locatievoorstelling Man met de Hamer van theatergroep Wak, te zien van vrijdag tot en met zondag 21 juli. Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 juli speelt De Vlucht van Prins te Paard op Vliegveld Bergen. De Vlucht vertelt het verhaal van een oorlogsvlieger die tot op de dag van vandaag vermist is. 

Zandvoort aan Zee, Hoorn aan Zee en Egmond aan Zee zijn de hoofdlocaties van de Karavaan. Van vrijdag tot en met zondag is er gratis straattheater in het festivalhart. De allerbeste acts uit Amerika, Duitsland, België en Nederland kleuren het festival. Acts voor alle leeftijden. Ook zijn de mooiste films in de Karavaan-Bios-Aan-Zee te zien. Alle dagen is er livemuziek van bands uit de regio. En er zijn heerlijke gerechten uit de ZeeKantine. Zaterdag en zondag kan iedereen muziek maken met de Vrolijke Muziekinstallaties. Zandvoort aan Zee wordt aangedaan van 11 tot en met 14 juli, Hoorn aan Zee van 18 tot en met 21 juli en Egmond aan Zee van 25 tot en met 28 juli. Nieuw dit jaar is Zondag Familiedag, met voorstellingen voor de hele familie.

Pin It
Bekeken: 1608x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/