Trampolinevereniging Triffis Alkmaar organiseert in de kerstvakantie trampolineclinics voor iedereen vanaf 6 jaar. Een trampolinetrainer leert je op een veilige manier springen op de grote wedstrijdtrampolines van Triffis. Een trampolineclinic is een blok van 2 of 3 lessen van 1,5 uur. Per clinic is er plaats voor maximaal 18 springers; er wordt gesprongen onder leiding van 2 gediplomeerde trampolinetrainers. Er worden clinics aangeboden voor beginners en gevorderden.

De lessen worden gegeven in de nieuwe Triffis-trampolinezaal in sportcomplex De Meent aan de Terborchlaan in Alkmaar. De kosten per clinic van 2 x 1,5 uur zijn 15 euro en de kosten per clinic van 3 x 1,5 uur zijn 22,50 euro. Op 28 en 29 december zijn er tweedaagse clinics en op 3, 4 en 6 januari driedaagse clinics te volgen. Meer informatie is te vinden op www.triffis.nl.

Nieuw in de kerstvakantie is de gratis vrije instuif trampolinespringen op vrijdag 30 december van 11.00 tot 12.00 uur en van 12.15 tot 14.15 uur. Voor deze instuif is voorinschrijven niet mogelijk. Aanmelding kan uitsluitend ter plaatse vanaf 10.30 uur. Deelname is mogelijk zolang er plaats is; per uur kunnen maximaal 16 kinderen springen.

Pin It
Bekeken: 3663x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/