Op 2 december is in theater De Vest de voorstelling Panama Pictures met ‘Portraits and short stories’ te zien. Dit is een fysieke cross-over van dans en circus met als onderwerp de relatie tussen vaders en zoons. Zes mannen tussen de 20 en 60 jaar gunnen het publiek een intieme blik in hun onderlinge relaties en gaan op zoek naar wat familiebanden en ouder worden voor hen betekenen. De voorstelling is door media en publiek zeer goed ontvangen en TAQA Theater De Vest wil het Alkmaarse publiek graag laten kennismaken met deze unieke voorstelling. De voorstelling op 2 december om 20.30 uur is daarom voor iedereen gratis toegankelijk: na afloop mag men zelf bepalen wat men de voorstelling waard vond met een vrije donatie.

Broers, vaders en zonen en ouder worden. Allemaal episodes in het leven, die choreograaf Pia Meuten heeft verweven in een indringend visueel verhaal met dans en circus. Een cast van zes mannen in drie generaties brengt een verzameling korte verhalen en portretten in beweging. Over opgroeien, uit elkaar groeien en ouder worden. In solo’s, duetten en groepsstukken. In woordloze intimiteit, met acrobatiek, aan touwen, palen en op een trampoline. “Spannend om naar te kijken en een plezier om bij te zijn”, aldus de Theaterkrant (****).

Toegang tot de voorstelling op 2 december is gratis. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl. Na afloop kan men met een vrije donatie bepalen wat men de voorstelling waard vond. Meer informatie is te vinden op www.taqatheaterdevest.nl.

 

Pin It
Bekeken: 2931x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/