Om 09.00 uur stonden de eerste koopjesjagers al voor de deur. De Alkmaarse vestiging van warenhuis Vroom & Dreesmann ging donderdagochtend om 10.00 uur open om de laatste voorraad tegen extra korting te verkopen. Kortingen tot 70 procent wordt er beloofd, maar daar was donderdagochtend nog geen sprake van.

De kortingen lopen echter op naarmate de vestiging de komende dagen langer open is en de voorraden slinken. Een duivels dilemma dus; wachten op meer korting en het risico lopen dat iemand anders je voor is of...? Koopbereidheid was er meteen vanaf de opening en het duurde dan ook niet lang voor er rijen voor de kassa's stonden die vrijwel de gehele diepte van het pand in beslag namen.

De meest populaire artikelgroepen leken kleding en schilderstoebehoren te zijn, met horloges en sierraden als mogelijk goede derde.

Pin It
Bekeken: 4287x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/