In de lezing 'Noord-Korea, De Verbeelde Werkelijkheid' neemt Marc Roth zijn publiek mee naar het ‘meest gesloten’ land ter wereld. Met zijn reisorganisatie Roth Spark Travel organiseert hij reizen naar Noord-Korea, een land waarvan je een groot gedeelte nog altijd niet bekijken mag. Onder voorbehoud van de coronamaatregelen, komt Mark Roth donderdag 25 november naar de bibliotheek van Bergen.

Noord-Korea houdt graag een mooi beeld voor van het eigen land. Pyongyang is een uithangbord dat zich de laatste jaren transformeert tot een bijna surreële ‘socialistische sprookjesstad'. Je mag niet alleen de straat op en wordt altijd begeleid door twee gidsen en een chauffeur. Maar zeker als je even alleen bent of met een kleine groep, is het soms mogelijk om een glimp van de werkelijke situatie op te vangen.

Marc geeft een inkijkje in s ‘werelds ‘meest gesloten’ samenleving. Hij verrijkt zijn lezing met foto's en videofragmenten van dingen die de buitenwereld bijna niet ziet.

De lezing is van 20:00 tot 22:00 uur en kost 5 euro. Aanmelden kan via bknw.nl/agenda of de klantenservice van een vestiging van Bibliotheek Kennemewaard. Deze lezing is in het kader van de leescampagne Nederland Leest met het thema 'Over de grens'.
Pin It
Bekeken: 2134x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/