Alkmaar trok tijdens het weekend van de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort vele buitenlanders met drugs en veel geld bij zich. Dit blijkt uit een tweet van wijkagent Bas Wijnen van afgelopen weekend. Vooral Duitsers en Fransozen werden door de politie opgepakt. Daarnaast werd een Franse automobilist aangehouden omdat hij een vuurwapen in zijn deur had zitten, en een zelfgemaakte signaalverstoorder.

Vermoedelijk waren de verdachten toeristen of F1-fans die van de gelegenheid gebruikmaakten om in Nederland even goed in te slaan. Onder de drugs werd snuss aangetroffen, kleine zakjes tabak (met toevoegingen) die je tussen je wang en tandvlees stopt. Deze zijn in de Europese Unie overal behalve in Zweden verboden omdat de nicotine snel in de bloedstroom komt. (foto: Twitter @pol_de_mare)
Pin It
Bekeken: 2051x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/