Jan Dekker uit Heerhugowaard heeft zondag op zijn 75e verjaardag de Zilveren Reiger gekregen van wethouder Annette Groot. Hij kreeg de onderscheiding op voordracht van zijn medebewoners in wooncomplex 'Het Palet'. De heer Dekker staat altijd voor hen klaar. Hij doet bijvoorbeeld tuinonderhoud of reparaties, maar gaat ook even langs als een medebewoner ziek is.

Naast de Zilver Reiger ontvangt Jan Dekker een oorkonde met een persoonlijke boodschap van het Waardse college: "Voor zijn inzet voor de bewoners van wooncomplex ‘Het Palet’ en daarbuiten. Hij zet zich op bijzondere wijze in voor zijn medemens, met goede moed staat hij klaar voor iedereen die hulp nodig heeft. Met oog voor het kleine maakt hij een groot verschil. Met het toekennen van deze onderscheiding spreekt het college van burgemeester en wethouders, namens de gemeente, waardering uit voor Jan Dekker en bedankt hem voor zijn inzet."
Pin It
Bekeken: 1444x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/