Vrijdag 17 september is er weer een openluchtbioscoop in het Alkmaarse Park de Oude Kwekerij. Zoals gewoonlijk begint het programma als de zon onder gaat. De hoofdfilm is Hugo uit 2011. Vooraf worden twee korte films getoond die deelnemers aan de filmchallenge ' En...Actie!' hebben gemaakt op basis van de hoofdfilms dit seizoen.

Hugo is een avonturenfilm van Martin Scorsese over een 11-jarig jochie dat in de muren van een druk metrostation in Parijs woont. Sinds zijn oom spoorloos verdween, heeft hij in het geheim de zorg voor de stationsklokken op zich genomen. Dan komt hij in aanraking met een vreemd meisje en een bittere oude man die de speelgoedwinkel in het station beheert. Plotseling komen Hugo's verborgen leven en het waardevolle geheim dat hij bewaart in gevaar.

Vooraf wordt 'Mijn Opa' van Ranan van der Kolk vertoond, en ook de korte film die is geïnspireerd op de al vertoonde film Son of Rambow.

Het Parkhuis en het openluchttheater zijn open voor publiek vanaf 20:00 uur. Minimumleeftijd is 16 jaar. Er zijn nog diverse coronamaatregelen zoals het houden van 1,5 meter afstand, looprichtingen en een maximum aantal van 70 kijkers. Het Parkhuis is open voor consumpties, maar zelf een picknickmandje meenemen mag. Toegang is gratis, maar een bijdrage is welkom.

Meer informatie via hetmoment.net, maar ook Facebook en parkdeoudekwekerij.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl