Na 47 jaar komt er een einde aan de Alkmaarse dansschool Grapèlli. Na het overlijden van oprichtster Diana Satoer in 2015 pakte Marion van Leusden het stokje op, om het in 2017 aan Amanda Hagenaars door te geven. Zij was de laatste vier jaar eigenaresse en de drijvende kracht. Maar ze heeft besloten op 1 juli te stoppen en ze heeft geen opvolger gevonden.

Grapèlli is een begrip in de regio op het vlak van dans, ballet en theater.  De dansschool mocht nog geen maand geleden eindelijk uit de lockdown, al waren er in de tussentijd wel buitenlessen, maar dus niet van lange duur. Op de Facebookpagina van Grapèlli zijn vele reacties, vaak van mensen die er zelf jaren geleden les hebben gehad. Een aantal reageert geschokt. Verder zijn mensen verdrietig en balen ze. Er wordt ook veel dankbaarheid geuit voor al het dansplezier.

"Wij begrijpen dat dit besluit voor velen een groot impact zal hebben en wij zijn iedereen die een verbintenis heeft gehad met deze mooie school intens dankbaar voor al het vertrouwen.", is te lezen op grapelli.nl. "Onze dank gaat uit naar iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen om in al die jaren het succes van de school te waarborgen." (foto: Facebook / Grapèlli)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl