Dinsdag 4 mei vindt bij de Kooger Kerk in Zuid-Scharwoude een sobere herdenking plaats van de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.

Om 19:30 uur speelt een koperkwartet muziek. Voorafgaand aan de twee minuten stilte zal door trompettist Johan van Dongen de Last Post vanuit de toren van de Kooger Kerk blazen. Dan is het twee minuten stil. Het koperkwartet beëindigt de stilte met het spelen van het Wilhelmus. Dirk de Graaf leest daarna het gedicht Ben Ali Libi voor van Willem Wilmink. De viering wordt besloten door gepaste muziek van het koperkwartet.

Op koogerkerk.nl is het coronaprotocol van de kerk te lezen. Zo is reservering verplicht, dient men geen gezondheidsklachten te hebben en een half uur van tevoren aan te komen. Dan kan iedereen veilig via de gemarkeerde routes plaats nemen. De inrichting is aangepast naar de coronaregels.
Pin It
Bekeken: 1520x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/