Het hoogste punt is bereikt van het nieuwe appartementencomplex De Waard bij winkelcentrum Muiderwaard. Binnenkort kunnen de steigers eraf en wordt zichtbaar hoe het past in de Alkmaarse wijk Huiswaard. Voor de 35 huurappartementen heeft Broekman Makelaars naar eigen zeggen al 500 aanmeldingen.

De appartementen worden verhuurd in het middensegment. De meeste kosten daardoor minder dan 1000 euro per maand. De duurste appartement bevindt zich op de bovenste verdieping, meet 80 vierkante meter en heeft een dakterras. Dat kan gehuurd worden voor 1195 euro per maand. In het sociale segment worden vijftien appartementen verhuurd. De huurprijs bedraagt daar 725 euro per maand. Voor deze appartementen hebben zich de meeste geïnteresseerden gemeld.

De Geus Bouw is de aannemer, het complex is ontworpen en ontwikkeld door Pro6 Vastgoed. Het wordt een gasloos complex. Verwarming gebeurt met het warmtenet van de HVC. Zonnepanelen wekken elektriciteit op voor de bewoners. Als het meezit, wordt het complex voor het einde van het jaar opgeleverd.
Pin It
Bekeken: 1885x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/