Streekstad Centraal

Alkmaar's oudste sportvereniging heeft haar organisatie gemoderniseerd, omdat de oude structuur niet meer aansloot op het steeds bredere pakket bestuurstaken. De honk- en softbalvereniging en de voetbalvereniging Alcmaria Victrix zijn financieel losgekoppeld en erboven is een overkoepelende omnisportvereniging geplaatst. Nu wordt gewerkt aan het bestuurlijk scheiden van de twee takken. De grootschalige verbouwing de de clubgebouwen symboliseert mooi wat er achter de schermen gebeurt.

De overkoepelende Omnisportvereniging Alcmaria Victrix is opgericht om de clubidentiteit te waarborgen met zelfstandige en objectieve steun, motivatie en controle. De koepel gaat onder andere over vertrouwenskwesties, contacten met overheden, de Stichting Alcmaria 1898, de drie websites en aanjagen van overkoepelende activiteiten.

Ondertussen wordt er flink verbouwd bij de club aan de Terborghlaan. Het hoofdgebouw worden opnieuw ingericht en het witte gebouw met kleedkamers erachter is gesloopt om er een splinternieuw pand neer te zetten.(foto: Facebook / Alcmaria Victrix)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl