Streekstad Centraal

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft Ria uit Groet genomineerd voor de eretitel ‘Actieheld 2020’. Elk jaar nomineert het Spierfonds vrijwilligers die op een bijzondere wijze in actie komen voor mensen met een spierziekte. Ria heeft al ruim 1.600 euro ingezameld.

De kleindochter van Ria heeft de spierziekte SMA. Speciaal voor haar is ze in actie gekomen en haakt zij knuffels en verkoopt deze voor wetenschappelijk onderzoek naar SMA. Dit leverde al snel 1600 euro op.

“Het is bijzonder hoeveel mensen zich elk jaar weer inzetten voor de strijd tegen spierziekten. Omdat ze zelf een spierziekte hebben, van dichtbij meemaken welke impact een spierziekte op iemands leven heeft, of omdat ze iets willen betekenen voor een ander. Ongeacht hoe groot de actie is of hoeveel geld iemand inzamelt, alle aandacht en opbrengst voor de strijd tegen spierziekten helpt ons dichterbij ons doel: alle spierziekten de wereld uit! Om actievoerders in het zonnetje te zetten, ze te bedanken voor hun inzet en toekomstige actievoerders te inspireren, hebben we de nominatie voor ‘Actieheld’ in het leven geroepen”, aldus Chantal Luijendijk, Fondsenwerver Acties & Events bij het Prinses Beatrix Spierfonds.

Via een online stemactie tijdens de hele maand januari wordt de winnaar bepaald. Het Prinses Beatrix Spierfonds maakt in februari de winnaar bekend.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl