Bij het Drieluik van visboer, kaaswinkel en bakker aan de Jan Oldenburglaan in Bergen is dinsdagochtend rond 7:30 uur een leverancier van bakker Mol zwaar toegetakeld door de bovenbuurman. De bovenbuurman stoort zich al langere tijd aan geluidsoverlast in de vroege ochtenduren door bevoorrading van leveranciers van de winkels.

Het conflict escaleerde al eens in november, toen de bovenbuurman ten strijde trok met emmers water die over de ondernemers werd gekieperd. Na interventie van de wijkagent was het een tijdje rustig, tot dinsdagochtend.

Volgens een getuige werd de leverancier door de bovenbuurman van achteren aangevallen. Toen de leverancier al op de grond lag, ging de bovenbuurman door met slaan en schoppen, waarbij het hoofd niet werd ontzien. Een voorbijganger sprong tussenbeide en wist zo erger te voorkomen.

Het slachtoffer is onder de blauwe plekken en met letsel aan kaak, jukbeenderen en nek meegenomen met de ambulance. Hij kon het ziekenhuis in de loop van dinsdag verlaten. Herstel zal minimaal enkele weken duren.

De aanvaller werd aangehouden en ging mee naar het politiebureau.

 
Pin It
Bekeken: 1875x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/