Vier studenten van InHolland Alkmaar zijn maandag tweede geworden in de landelijke competitie 'Student Company van het Jaar 2019' in de categorie hbo. Denise Brakenhoff, Orily de Joode, Bastiaan Brouwer en Budch Wagenaar wisten indruk te maken op de jury met hun bedrijfje Cyclean en hun product. Ze ontwikkelden een innovatieve tandwielborstel, een roestvrijstalen frame met vier draadborstels, waarmee het schoonmaken van cassette zó gepiept is.

Tijdens de finale in het Beatrix Theater in Utrecht namen de vier studenten technische bedrijfskunde het op tegen vier andere hbo-teams. Ze werden door een jury beoordeeld op de presentatie van hun stand, het stand-van-zaken-rapport, een jury-interview en een pitch. De jury bestond uit: Marnix Geraerts (LXA The Law Firm), Gerard van den Broek (De Ondernemer), Frank van Vliet (Wolters Kluwer) en Bastiaan Truijens (Experian).

Student Company van het Jaar is een initiatief van Jong Ondernemen. Dit jaar schreven zich meer dan 60 teams in. De studenten verdelen functies, bepalen hun doelgroep, brainstormen over hun product, schrijven een ondernemingsplan, verkopen aandelen en houden hun financiële administratie bij. Na een aantal voorronden bleven vijf mbo-teams en vijf hbo-teams over voor de finale. (foto's: Jostijn Ligtvoet Fotografie & Cyclean)
Pin It
Bekeken: 2755x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/