Expeditie Robinson. Een realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De show is bedacht door een Brit en was voor het eerst op tv te zien in Zweden. vanaf 2000 konden ook de Nederlandse kijkers meeleven toen SBS6 het programma aankocht. Deelnemers waren seizoenenlang 'gewone' Nederlanders maar net als bij vele andere programma's werden die vervangen door 'BN-ers'.

Maar het komende seizoen is er weer ruimte voor gewone Nederlanders en daar wil de Alkmaarse Marceliene Poelman er één van zijn. Om een plekje in de expeditie te veroveren moet je echter wel de nodige stemmen verzamelen. Dus stond ze eerst zes uur lang op een paal en ging ze woensdagmiddag de nog ijskoude Noordzee in om het woord 'Robinson' te zwemmen.

Onder het toeziend oog van familie en vrienden volbracht ze haar opdracht. Uiteindelijk kwam ze roodgekleurd van de koude zee weer uit om in 2 grote witte handdoeken te duiken en weer op te warmen. Maar de pers was er bij en dat betekent aandacht en de kans om mensen te vragen om op haar te stemmen dus... Missie geslaagd! Hier kun je op Marceliene stemmen.

Pin It
Bekeken: 4654x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/